Pomalu pečená krkovička, čerstvé zelí a rakouský knedlík

Někdy je méně více a tentokrát to neplatí. Sice jsem se ostála v kuchyni trošku více, ale stálo to zato. Vynikající jídlo, které bych mohla jíst i každý den, dokud by mi z něj špatně nebylo. Krkovice je můj oblíbený kus masa, je sice mastnější, ale mně to vůbec nevadí. Určitě vyzkoušejte i s touto fantastickou přílohou.

Přidal:, 17.9.2018
Kategorie: Hlavní jídla, Maso, Vepřové
Čas přípravy:
Čas vaření:
Recept Pomalu pečená krkovička, čerstvé zelí a rakouský knedlík

Suroviny

krkovice
koření na vepřovou pečeň
prolisovaný česnek
cibule
zelí
rakousky knedlík
sůl

Postup přípravy

  1. Krkovici okořeníme kořením na vepřovou pečeni.Tip: Sbírka 6 nejlepších receptů na velikonoční mazanec, ze které si určitě vyberete.
  2. Potřeme prolisovaným česnekem se solí.
  3. Dáme do pekáčku s pokrájenou cibulí, přiklopíme a pečeme 3 hodiny na 145 stupňů.Tip: Velikonoční tlačenka se salámem a zeleninou
  4. Příloha zelí s rakouským knedlíkem.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí