Pomalu pečená krkovička, čerstvé zelí a rakouský knedlík

Recept Pomalu pečená krkovička, čerstvé zelí a rakouský knedlík

Přidal: , 17.9.2018

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Někdy je méně více a tentokrát to neplatí. Sice jsem se ostála v kuchyni trošku více, ale stálo to zato. Vynikající jídlo, které bych mohla jíst i každý den, dokud by mi z něj špatně nebylo. Krkovice je můj oblíbený kus masa, je sice mastnější, ale mně to vůbec nevadí. Určitě vyzkoušejte i s touto fantastickou přílohou.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 17.9.2018

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

krkovice
koření na vepřovou pečeň
prolisovaný česnek
cibule
zelí
rakousky knedlík
sůl

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Krkovici okořeníme kořením na vepřovou pečeni.
  2. Potřeme prolisovaným česnekem se solí.
  3. Dáme do pekáčku s pokrájenou cibulí, přiklopíme a pečeme 3 hodiny na 145 stupňů.
  4. Příloha zelí s rakouským knedlíkem.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit