NejRecept.cz Maso Vepřové maso Pomalu pečená krkovička, čerstvé zelí a rakouský knedlík
Pomalu pečená krkovička, čerstvé zelí a rakouský knedlík
Recept Pomalu pečená krkovička, čerstvé zelí a rakouský knedlík
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Vaření a pečení s radostí

Někdy je méně více a tentokrát to neplatí. Sice jsem se ostála v kuchyni trošku více, ale stálo to zato. Vynikající jídlo, které bych mohla jíst i každý den, dokud by mi z něj špatně nebylo. Krkovice je můj oblíbený kus masa, je sice mastnější, ale mně to vůbec nevadí. Určitě vyzkoušejte i s touto fantastickou přílohou.

NejLucka NejLucka    ·   17.9.2018

Pomalu pečená krkovička, čerstvé zelí a rakouský knedlík

Někdy je méně více a tentokrát to neplatí. Sice jsem se ostála v kuchyni trošku více, ale stálo to zato. Vynikající jídlo, které bych mohla jíst i každý den, dokud by mi z něj špatně nebylo. Krkovice je můj oblíbený kus masa, je sice mastnější, ale mně to vůbec nevadí. Určitě vyzkoušejte i s touto fantastickou přílohou.

20 min
Čas přípravy
180 min
Čas vaření
Sdílet na Facebooku
Suroviny
krkovice
koření na vepřovou pečeň
prolisovaný česnek
cibule
zelí
rakousky knedlík
sůl
Postup receptu
Vytisknout
20 min
Čas přípravy
180 min
Čas vaření
  1. Krkovici okořeníme kořením na vepřovou pečeni.
  2. Potřeme prolisovaným česnekem se solí.
  3. Dáme do pekáčku s pokrájenou cibulí, přiklopíme a pečeme 3 hodiny na 145 stupňů.
  4. Příloha zelí s rakouským knedlíkem.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář