Pomalu pečená vepřová kýta

Přidal: Lacusin, 15.2.2016
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Pomalu pečená vepřová kýta. Autor: Lucasin
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Lacusin, 15.2.2016
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
1 kgvepřové kýty
15 dkgkrálovské slaniny
sůl, kmín dle chuti
- Maso osolíme, okmínujeme, poklademe plátky slaniny, mírně podlijeme, vložíme do pekáče a přiklopíme druhým pekáčem.
- Dáme do trouby vyhřáté na 220 °C a pečeme 0,5 hodiny. Pak teplotu snížíme na 150 °C a pečeme ještě 1,5 hodiny.
- Pak troubu vypneme a necháme hodinu ještě "dojít". Po celou dobu pekáč neodklápíme.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Lassan sült sertéscomb.
KOMENTÁŘE K RECEPTU