Pomalu pečená vepřová kýta

Recept Pomalu pečená vepřová kýta

Přidal: , 15.2.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Pomalu pečená vepřová kýta. Autor: Lucasin

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 15.2.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

1 kgvepřové kýty
15 dkgkrálovské slaniny
sůl, kmín dle chuti

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso osolíme, okmínujeme, poklademe plátky slaniny, mírně podlijeme, vložíme do pekáče a přiklopíme druhým pekáčem.
  2. Dáme do trouby vyhřáté na 220 °C a pečeme 0,5 hodiny. Pak teplotu snížíme na 150 °C a pečeme ještě 1,5 hodiny.
  3. Pak troubu vypneme a necháme hodinu ještě "dojít". Po celou dobu pekáč neodklápíme.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit