Vajíčková, celerová, tvarohová, brynzová nebo škvarková. To jsou tradiční pomazánky, které dělávám velmi často a teď přišla na řadu tato pomazánka z pečeného masa. Pečené maso dělávám také domácí, už jsem přidávala i recept, takže si ho určitě zkuste připravit i vy. Do této pomazánky přidávám i vajíčka uvařená natvrdo a dijonskou hořčici. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Vajíčková, celerová, tvarohová, brynzová nebo škvarková. To jsou tradiční pomazánky, které dělávám velmi často a teď přišla na řadu tato pomazánka z pečeného masa. Pečené maso dělávám také domácí, už jsem přidávala i recept, takže si ho určitě zkuste připravit i vy. Do této pomazánky přidávám i vajíčka uvařená natvrdo a dijonskou hořčici. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Můj blog: Vaření s Tomem
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě