Pomazánka z pečeného masa

Přidal: rebeka, 9.8.2017
Kategorie: Pomazánky, Paštiky, 15 minutovky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Vajíčková, celerová, tvarohová, brynzová nebo škvarková. To jsou tradiční pomazánky, které dělávám velmi často a teď přišla na řadu tato pomazánka z pečeného masa. Pečené maso dělávám také domácí, už jsem přidávala i recept, takže si ho určitě zkuste připravit i vy. Do této pomazánky přidávám i vajíčka uvařená natvrdo a dijonskou hořčici. Autor: Naďa I. (Rebeka)
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: rebeka, 9.8.2017
Kategorie: Pomazánky, Paštiky, 15 minutovky
SUROVINY
pečené maso pomleté
najemno nasekaná naťová cibulka
pažitka
natvrdo uvařená vejce
kyselá okurka
dijonská hořčice
sůl
pepř
sádlo
- Promícháme a dochutíme.
- Pokud je maso sušší a nemáme výpek ( já měla ) přidáme lžíci povoleného sádla.
- Jednoduchá pomazánka, kterou máte připravenou za pár minut.
- Na snídani jako stvořená. Dobrou chuť.
Můj blog: Vaření s Tomem
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Pomazánka z pečeného mäsa.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Braten-Aufstrich an.
KOMENTÁŘE K RECEPTU