Pomazánka z pečeného masa

Recept Pomazánka z pečeného masa

Přidal: , 9.8.2017

Kategorie: Pomazánky, Paštiky, 15 minutovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vajíčková, celerová, tvarohová, brynzová nebo škvarková. To jsou tradiční pomazánky, které dělávám velmi často a teď přišla na řadu tato pomazánka z pečeného masa. Pečené maso dělávám také domácí, už jsem přidávala i recept, takže si ho určitě zkuste připravit i vy. Do této pomazánky přidávám i vajíčka uvařená natvrdo a dijonskou hořčici. Autor: Naďa I. (Rebeka)

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 9.8.2017

Kategorie: Pomazánky, Paštiky, 15 minutovky

SUROVINY

pečené maso pomleté
najemno nasekaná naťová cibulka
pažitka
natvrdo uvařená vejce
kyselá okurka
dijonská hořčice
sůl
pepř
sádlo

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Promícháme a dochutíme.
  2. Pokud je maso sušší a nemáme výpek ( já měla ) přidáme lžíci povoleného sádla.
  3. Jednoduchá pomazánka, kterou máte připravenou za pár minut.
  4. Na snídani jako stvořená. Dobrou chuť.

Můj blog: Vaření s Tomem

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit