Pomazánka z pečeného masa

Vajíčková, celerová, tvarohová, brynzová nebo škvarková. To jsou tradiční pomazánky, které dělávám velmi často a teď přišla na řadu tato pomazánka z pečeného masa. Pečené maso dělávám také domácí, už jsem přidávala i recept, takže si ho určitě zkuste připravit i vy. Do této pomazánky přidávám i vajíčka uvařená natvrdo a dijonskou hořčici. Autor: Naďa I. (Rebeka)

Přidal:, 9.8.2017
Kategorie: Pomazánky, 15 minutovky
Pomazánka z pečeného masa

Suroviny

pečené maso pomleté
najemno nasekaná naťová cibulka
pažitka
natvrdo uvařená vejce
kyselá okurka
dijonská hořčice
sůl
pepř
sádlo

Postup přípravy

  1. Promícháme a dochutíme.
  2. Pokud je maso sušší a nemáme výpek ( já měla ) přidáme lžíci povoleného sádla.
  3. Jednoduchá pomazánka, kterou máte připravenou za pár minut.
  4. Na snídani jako stvořená. Dobrou chuť.

Můj blog: Vaření s Tomem