Pomazánka z pečeného vepřového masa

Recept Pomazánka z pečeného vepřového masa

Přidal: , 10.5.2015

Kategorie: Pomazánky, Paštiky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Tradiční pomazánky - vajíčková, tvarohová, tuňáková jsou klasikou v každé kuchyni. Připravte si náterku z pečeného vepřového masa. Mňam!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 10.5.2015

Kategorie: Pomazánky, Paštiky

SUROVINY

Potřebujeme:

250 gpečeného masa
1 kscibule
5 stroužkůčesneku
2 ksokurky
50 gsádla
1 lžičkahořčice
pepř
sůl
petrželka
feferonka /nemusí být/

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Všechny suroviny smícháme v mixéru do hladka
  2. Podáváme nejlépe vychlazené s čerstvým pečivem. Skladujeme ve skleněných uzavíratelných nádobách  v chladničce. Dobrou chuť !!!

Zdroj: Pečené, varené s Ivou

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit