Pomazánka z pečeného vepřového masa
Tradiční pomazánky - vajíčková, tvarohová, tuňáková jsou klasikou v každé kuchyni. Připravte si náterku z pečeného vepřového masa. Mňam!
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Potřebujeme:
250 gpečeného masa
1 kscibule
5 stroužkůčesneku
2 ksokurky
50 gsádla
1 lžičkahořčice
pepř
sůl
petrželka
feferonka /nemusí být/
- Všechny suroviny smícháme v mixéru do hladka
- Podáváme nejlépe vychlazené s čerstvým pečivem. Skladujeme ve skleněných uzavíratelných nádobách v chladničce. Dobrou chuť !!!
Zdroj: Pečené, varené s Ivou
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Pomazánka z pečeného bravčového mäsa.
KOMENTÁŘE K RECEPTU