Pomerančová Panna Cotta

Přidal: luckazubata, 20.1.2017
Kategorie: Pudingy, Dezerty, Panna Cotta, Nejlepší dezerty, Nepečené dezerty, 15 minutovky, Chuťovky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Nepečené plněné sklenice, to je taková jistota, pokud se k vám chystá návštěva a vy nemáte upečený nějaký koláček. Základ sušenkový je již velmi otřepaný, tak jsem vyzkoušela udělat základ z perníčků. Je to docela dobrá kombinace se smetanovou pěnou. Ještě k tomu čerstvé ovoce a pochoutka je hotová. Autor: Luckazubata
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: luckazubata, 20.1.2017
Kategorie: Pudingy, Dezerty, Panna Cotta, Nejlepší dezerty, Nepečené dezerty, 15 minutovky, Chuťovky
SUROVINY
250 mlsmetany
2 lžícemedu
1 kspomeranč
dle potřebyželatina pláty
100 gperníčků
80 gmásla
něco na dozdobení
- Perníčky rozmixujeme s roztopeným máslem.
- Touto směsí naplníme připravené skleničky.
- V hrnci si zehřejeme smetanu s medem, přidáme šťávu z pomeranče a pokud chceme, tak i dužinu. Nakonec přidáme želatinu, kterou jsme si předem namočili do vody.
- Smetanovou směs přidáme do skleniček a dozdobíme například mandarinkami.
KOMENTÁŘE K RECEPTU