Hranolky, to jsou moje srdcovka. Je to sice mega nezdravé jídlo, ale tak co udělám, když mně tak velmi chutnají. Dnes jsme měli k obědu kuřecí restované prsa na smetanové omáčce s pórkem. Pórek je zelenina, která má svou typickou chuť a málo lidí ho má v oblibě. Já bych ho mohla klidně jíst i každý den, nedělá mi to problém. K této omáčce se klidně hodí i rýže nebo těstoviny. Autor: HeMiShEk
Hranolky, to jsou moje srdcovka. Je to sice mega nezdravé jídlo, ale tak co udělám, když mně tak velmi chutnají. Dnes jsme měli k obědu kuřecí restované prsa na smetanové omáčce s pórkem. Pórek je zelenina, která má svou typickou chuť a málo lidí ho má v oblibě. Já bych ho mohla klidně jíst i každý den, nedělá mi to problém. K této omáčce se klidně hodí i rýže nebo těstoviny. Autor: HeMiShEk
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě