Prácheňský vepřový řízek

Přidal: Simona Stružková, 24.9.2015
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Prácheňský vepřový řízek. Autor: Simona
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Simona Stružková, 24.9.2015
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
Budeme potřebovat:
750 gvepřové kýty
50 goleje
40 gmásla
50 gjemné hořčice
150 gsladkokyselých okurek
100 gtvrdého sýra
sůl, pepř
- Nakrájíme řízky a překrojíme na 2 plátky na jednu porci, okraje nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na horkém oleji, výpek zjemníme máslem.
- Na talíři přelijeme výpekem, potřeme jemnou hořčicí, na jeden plátek masa navršíme okurky nakrájené na nudličky, druhý plátek posypeme jemě strouhaným sýrem.
KOMENTÁŘE K RECEPTU