Pradávný recept na chutný podplamenník se slaninou a cibulí
Slaný koláč, který po ochutnání zařadíte mezi favority slaných koláčů. Se slaninou, cibulí a bramborami v těste. Originální recept na tradiční bramborové kynuté těsto, které je velmi jemné a chutné i samotné, bez jakýchkoliv surovin navrchu. Se zakysanou smetanou a slaninou to je neurveriteľná dobrota. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
500 ghladká mouka
150 mlteplé mléko
1 lžičkukr. cukr
1 lžičkasůl
1 ksvejce
3 PLolej
1/2 kostkydroždí
2 ksuvařené brambory
350 gzakysaná smetana
200 guzená slanina
2 ksčervená cibule
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Pradávný recept na chutný podplamenník so slaninou a cibuľou.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Pradawny przepis na smaczny podpłomyk z boczkiem i cebulą.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Ein uraltes Rezept für einen leckeren Zwiebel-Speck-Kuchen an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Kenyérlángos, ahogy mamám készíti, tejföllel, szalonnával, lilahagymával.
dělám s tvarohem ale malé koláčky (udělám kuličku a sklenkou udělám střed)