Huspeninu buď milujete, nebo nesnášíte. My se jí nemůžeme dojíst, ale místo toho, abych ji kupovala, rozhodla jsem se ji uvařit doma. Je to sice zdlouhavý proces, ale vůbec není náročný. Autor: Milada Sumková
Huspeninu buď milujete, nebo nesnášíte. My se jí nemůžeme dojíst, ale místo toho, abych ji kupovala, rozhodla jsem se ji uvařit doma. Je to sice zdlouhavý proces, ale vůbec není náročný. Autor: Milada Sumková
Huspeninu jsem dělala úplně poprvé a můžu říct, že se skutečně povedla. Její vaření sice dá trochu zabrat, není to žádná rychlovka, ale nemusíte se ničeho bát. Celý proces zvládne i začátečník.
Huspenina je tradiční pokrm, který má skvělou chuť a dokáže výborně zasytit. Její výhodou je i to, že má dlouhou trvanlivost. Když ji skladujete na tmavém a chladném místě, vydrží vám několik dní až týdnů.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě