Znojemskou omáčku buď milujete, nebo nesnášíte. Pro mě je symbolem pravého domova. Kombinace dušeného vepřového masa s plátky kyselé okurky a chuťově výrazné slaniny vytváří dokonalou harmonii, které zkrátka nemohu odolat. Autor: Martin Čzedron
Znojemskou omáčku buď milujete, nebo nesnášíte. Pro mě je symbolem pravého domova. Kombinace dušeného vepřového masa s plátky kyselé okurky a chuťově výrazné slaniny vytváří dokonalou harmonii, které zkrátka nemohu odolat. Autor: Martin Čzedron
Znojemská omáčka je vynikající zejména jako sytý oběd během hektického týdne. Klidně si jí můžete připravit víc, protože chutná dobře i druhý nebo třetí den. A aby byla pokaždé trochu jiná, můžete měnit přílohy, které k ní budete podávat.
Hotovou znojemskou omáčku podáváme s vařeným vejcem a přílohou podle chuti – například rýží, vařenými brambory nebo houskovým knedlíkem.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě