Domácí loupáky jsou perfektní na snídani nebo svačinu do školy či práce. Připravit si můžete slanou i sladkou verzi. Já preferuji spíše sladké loupáky, které ráda doplňuji o džem nebo máslo. Tentokrát jsem je pekla v noci, aby je měly děti ráno čerstvé. Autor: Blanka Kozáková
Domácí loupáky jsou perfektní na snídani nebo svačinu do školy či práce. Připravit si můžete slanou i sladkou verzi. Já preferuji spíše sladké loupáky, které ráda doplňuji o džem nebo máslo. Tentokrát jsem je pekla v noci, aby je měly děti ráno čerstvé. Autor: Blanka Kozáková
Loupáky patří mezi nejoblíbenější druhy pečiva. Mají jemné a nadýchané těsto a dají se podávat na desítky způsobů. U nás doma je rádi jíme s džemem, máslem či dokonce s Nutellou, ale výborné jsou i samy o sobě.
Hotové loupáky necháme vychladnout a následně můžeme podávat. Nejlepší jsou krátce po upečení, ale pokud je uskladníte v uzavíratelné nádobě, budou chutné i po několika dnech.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě