Honzovy buchty připravuji velmi ráda, protože jsou křupavé na povrchu a měkké uvnitř. Navíc jsou syté, takže se hodí i k obědu nebo snídani. Autor: Margita Markovičová
Honzovy buchty připravuji velmi ráda, protože jsou křupavé na povrchu a měkké uvnitř. Navíc jsou syté, takže se hodí i k obědu nebo snídani. Autor: Margita Markovičová
Honzovy buchty jsou jednoduché a rychlé. Plnit se dají čímkoli. Já mám ráda domácí marmeládu – ideálně tu kyselejší, která skvěle kontrastuje se sladkým a nadýchaným těstem. Použít však můžete i Nutellu nebo různé ořechové či makové náplně.
Hotové buchty můžete před podáváním posypat moučkovým cukrem. Výborné jsou nejen v den pečení, ale i druhý den. Aby si však kynuté těsto zachovalo svou měkkost a neoschlo, vložte je do uzavíratelné nádoby.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě