Lasagne jsou dokonalou volbou k obědu i večeři. Jejich příprava je o něco zdlouhavější ve srovnání s klasickými špagetami, ale rozhodně stojí za to. Já je připravuji podle tohoto tradičního a základního receptu, který si můžete kdykoli vylepšit o různé další suroviny.
Lasagne jsou dokonalou volbou k obědu i večeři. Jejich příprava je o něco zdlouhavější ve srovnání s klasickými špagetami, ale rozhodně stojí za to. Já je připravuji podle tohoto tradičního a základního receptu, který si můžete kdykoli vylepšit o různé další suroviny.
Kombinace masa, sýra a bešamelu je něco, co dělá lasagne neodolatelné. Nejlepší volbou do tohoto pokrmu je hovězí maso, ale částečně ho můžete klidně nahradit i vepřovým. Případně vyzkoušejte alternativu s lososem a špenátem.
Upečené lasagne nechte trochu vychladnout, aby se vám lépe krájely. Poté je můžete servírovat. Pokud byste doma neměli lasagne nebo vám zbylo více masa, klidně k němu uvařte špagety a podávejte ho s nimi.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě