Toto byl můj první pokus o pravé italské rizoto s bílým chřestem a krevetami a můžu říct, že se mi skutečně povedlo. Až ho příště budu dělat, udělám ho jen o něco krémovější. Vy ale nemusíte – i takto je dokonale jemné a velmi chutné. Autor: Ivana Reisingerová
Toto byl můj první pokus o pravé italské rizoto s bílým chřestem a krevetami a můžu říct, že se mi skutečně povedlo. Až ho příště budu dělat, udělám ho jen o něco krémovější. Vy ale nemusíte – i takto je dokonale jemné a velmi chutné. Autor: Ivana Reisingerová
Krémové rizoto mám raději než klasické zeleninové. Mnohokrát ho připravuji s houbami, ale tentokrát jsem se rozhodla je vyměnit za chřest a krevety. Výsledek byl perfektní a už se těším, až se k tomuto receptu zase vrátím.
Rizoto můžete před podáváním posypat čerstvou natí. Láká vás spíše tradiční zeleninové rizoto s vepřovým masem? Připravte si ho podle tohoto ověřeného receptu.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě