Masopust se bez koblih neobejde. Sladké kynuté těsto, které se smaží a následně plní džemem, je jednoduše neodolatelné. Pokud hledáte pravý tradiční recept, vyzkoušejte tento. Koblihy jsou díky němu dokonale nadýchané i druhý den.
Masopust se bez koblih neobejde. Sladké kynuté těsto, které se smaží a následně plní džemem, je jednoduše neodolatelné. Pokud hledáte pravý tradiční recept, vyzkoušejte tento. Koblihy jsou díky němu dokonale nadýchané i druhý den.
Vyzkoušela jsem už mnoho receptů na koblihy. Tento je ale rozhodně nejlepší. Těsto je nadýchané a vláčné i další den, takže si koblihy můžu připravit i do zásoby. Pokud byste hledali o něco zdravější variantu, můžete vyzkoušet recept na koblihy pečené v troubě.
Kromě koblih si během masopustu můžete dopřát i mnoho dalších tradičních pokrmů. Ze sladkých jsou oblíbené například boží milosti, zatímco mezi slanými převládají především uzeniny, domácí šunky a klobásy.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě