Mám ráda, když jsou vanilkové rohlíčky stejné, proto je nevyvaluji, ale vykrajuji. Tento způsob práce je výhodný i v tom, že je mnohem rychlejší, takže cukroví stihnete připravit i těsně před Vánocemi.
Mám ráda, když jsou vanilkové rohlíčky stejné, proto je nevyvaluji, ale vykrajuji. Tento způsob práce je výhodný i v tom, že je mnohem rychlejší, takže cukroví stihnete připravit i těsně před Vánocemi.
Receptů na vanilkové rohlíčky jsem vyzkoušela už spoustu, ale tento je zatím nejlepší. Pochází z receptů po mé babičce, která byla cukrářka.
Vanilkové rohlíčky se rozplývají na jazyku hned po upečení. Proto buďte opatrní při jejich obalování v cukru – mohly by se vám polámat. Nejlépe uděláte, když po upečení chvilku počkáte. Budou pevnější a lépe se vám s nimi bude pracovat. Chcete si upéct ještě nějakou klasiku? Vyzkoušejte tento recept na nejlepší měkké medové perníčky.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě