Pochoutkový salát sice není tím nejzdravějším pokrmem, ale jednou za čas se rozhodně vyplatí ho vyzkoušet. Výborný je k snídani nebo k večeři. Tentokrát jsem k němu upekla i pivní rohlíčky, které byly dokonale křupavé a nadýchané. Autor: Ivana Reisingerová
Pochoutkový salát sice není tím nejzdravějším pokrmem, ale jednou za čas se rozhodně vyplatí ho vyzkoušet. Výborný je k snídani nebo k večeři. Tentokrát jsem k němu upekla i pivní rohlíčky, které byly dokonale křupavé a nadýchané. Autor: Ivana Reisingerová
Příprava pochoutkového salátu není vůbec složitá. Stačí vám jen správné suroviny. Klasickou kupovanou majonézu můžete klidně nahradit vlastní domácí. A pokud by se vám nechtělo péct vlastní pečivo, salát bude skvěle chutnat i s tím kupovaným.
Salát vyndejte z ledničky a servírujte s vychladlými pivními rohlíčky nebo klasickým kupovaným pečivem. Ideální je zkonzumovat ho co nejdříve – ideálně v den přípravy, kdy je čerstvý a chutná nejlépe.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě