Pravý segedínský guláš

Recept Pravý segedínský guláš

Přidal: Mineralka, 7.5.2020

Kategorie: Oběd, Omáčky, Část dne, Segedínský guláš

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Pravý segedínský guláš i pro náročné mlsouny. Pokud máte chuť na originální chuť segedínu, tak se držte tohoto receptu. Je fantastický. Autor: Mineralka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Mineralka, 7.5.2020

Kategorie: Oběd, Omáčky, Část dne, Segedínský guláš

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Základ:

500 gvepřové maso
3 kscibule
špetkamletý kmín
2 lžičkymletá červená paprika
olej
sůl, pepř
kysané zelí

Na zahuštění:

3 PLhladká mouka
trochumléko
1/2 kelímkušlehačka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, okmínujeme a mletou paprikou a pořádně promícháme.
  2. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme maso a zprudka opečeme. Přidáme nasekané kysané zelí a zalijeme šťávou z kysaného zelí, případně dolijeme vodu. Necháme dusit doměkka.
  3. Na závěr v troše mléka a smetany rozmícháme hladkou mouku a celý guláš zahustíme.
  4. Ochutnáme, případně osolíme a ochutíme kořeníme a podáváme s knedlíkem.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit