Měkký, nadýchaný a tak dobrý. S tímto receptem si připravíte pravý podplamenník přímo doma. To, čím ho ozdobíte, je čistě na vás. Já obvykle volím kombinaci brynzy, zakysané smetany, jarní cibulky, slaniny a klobásy a můžu říct, že nic lepšího jsem nejedla.
Měkký, nadýchaný a tak dobrý. S tímto receptem si připravíte pravý podplamenník přímo doma. To, čím ho ozdobíte, je čistě na vás. Já obvykle volím kombinaci brynzy, zakysané smetany, jarní cibulky, slaniny a klobásy a můžu říct, že nic lepšího jsem nejedla.
Podplamenník mnozí znají také jako podpecník. U nás mu někdy říkáme slovenská pizza. Tento tradiční slaný koláč výborně zasytí, skvěle chutná a můžete si ho přizpůsobit přesně podle své chuti. Je jen na vás, co dáte navrch.
Upečené podplamenníky můžete před podáváním ještě posypat jarní cibulkou, pažitkou nebo čímkoliv podle chuti. Nejlepší jsou krátce po upečení, ale těsto je nadýchané a vláčné i druhý či třetí den. Máte chuť na mírně odlišný podplamenník – se slaninou a cibulí, ale bez brynzy? Vyzkoušejte tento recept.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě