Žemličky jsou krásné voňavé po cibulce a rozmarýnu a ještě jsou i měkké a jemné jako peříčko. Zvykla jsem je dělat pouze z poloviční dávky, abychom měli pěkně čerstvé, ale nedávno jsem je připravila z celé dávky a zůstaly i druhý den a byli opravdu velmi měkkoučké i na ten další den. Horké miluji pouze s máslem a později si je dám i s máslem a džemem ke kávičce. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Žemličky jsou krásné voňavé po cibulce a rozmarýnu a ještě jsou i měkké a jemné jako peříčko. Zvykla jsem je dělat pouze z poloviční dávky, abychom měli pěkně čerstvé, ale nedávno jsem je připravila z celé dávky a zůstaly i druhý den a byli opravdu velmi měkkoučké i na ten další den. Horké miluji pouze s máslem a později si je dám i s máslem a džemem ke kávičce. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě