NejRecept.cz Ryby a mořské plody Pstruh Pstruh na bylinkách a smetaně
Pstruh na bylinkách a smetaně
Recept Pstruh na bylinkách a smetaně
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Vk

Pokud máte rádi ryby, připravte si tento recept. Pstruh na bylinkách a smetaně. Jako přílohu podáváme brambory.

NejLucka NejLucka    ·   23.4.2015

Pstruh na bylinkách a smetaně

Pokud máte rádi ryby, připravte si tento recept. Pstruh na bylinkách a smetaně. Jako přílohu podáváme brambory.

Suroviny

Budeme potřebovat:

600 g
pstruh - podkovy
1 kg
brambory
500 ml
smetana
200 g
tvrdý sýr
sůl
pepř
koření na ryby
kopr
petržel
koriandr
citron
Postup receptu
Vytisknout
  1. Ryby omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Brambory nakrájíme na tenké plátky.
  2. Smetanu smícháme se strouhaným sýrem, solí, pepřem, kořením na ryby a všemi bylinkami.
  3. Připravíme si plech, který vymažeme olejem. Do středu uložíme ryby, pokapeme citronem, po kraji uložíme brambory a vše zalijeme připravenou smetanou.
  4. Troubu předehřejeme na 200 stupňů a pečeme cca 20 minut. Následně teplotu snížíme na 150 stupňů a pečeme dalších 25 minut. Dobrou chuť!

Zdroj: Vk

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář