Pstruh na bylinkách a smetaně

Přidal: NejLucka, 23.4.2015
Kategorie: Pstruh, Ryby a mořské plody, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Pokud máte rádi ryby, připravte si tento recept. Pstruh na bylinkách a smetaně. Jako přílohu podáváme brambory.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: NejLucka, 23.4.2015
Kategorie: Pstruh, Ryby a mořské plody, Oběd, Část dne
SUROVINY
Budeme potřebovat:
600 gpstruh - podkovy
1 kgbrambory
500 mlsmetana
200 gtvrdý sýr
sůl
pepř
koření na ryby
kopr
petržel
koriandr
citron
- Ryby omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Brambory nakrájíme na tenké plátky.
- Smetanu smícháme se strouhaným sýrem, solí, pepřem, kořením na ryby a všemi bylinkami.
- Připravíme si plech, který vymažeme olejem. Do středu uložíme ryby, pokapeme citronem, po kraji uložíme brambory a vše zalijeme připravenou smetanou.
- Troubu předehřejeme na 200 stupňů a pečeme cca 20 minut. Následně teplotu snížíme na 150 stupňů a pečeme dalších 25 minut. Dobrou chuť!
Zdroj: Vk
KOMENTÁŘE K RECEPTU