Pstruh na másle s bramborami

Recept Pstruh na másle s bramborami

Přidal: , 21.5.2015

Kategorie: Pstruh, Oběd, Ryby a mořské plody

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Pokud preferujete rybí maso na oběd, připravte si pstruha na másle. Příloha brambory. Autor: Roseangel

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 21.5.2015

Kategorie: Pstruh, Oběd, Ryby a mořské plody

SUROVINY

Potřebujeme:

2 kspstruhy
1 kscitrón
máslo
mletou červenou papriku
sůl

Příloha:

brambory

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Kuchané pstruhy opláchneme a pečlivě osušíme. Osolíme a poprášíme sladkou červenou paprikou z obou stran. V pánvi rozehřejeme trochu másla a pak do ní vložíme ryby. Opékáme pod pokličkou asi 3 minuty, poté si rozkrojíme citrón a trochou šťávy pokapeme připravené pstruhy. Pokračume v opékání ještě asi 4 minutky, pak ryby obrátíme a postup opakujeme.
  2. Hotové pstruhy vložíme na talíř. Opatrně je rozkrojíme ve spodní části tak, aby jsme lehce vyjmuli páteř i s hlavou. Odkrojíme všechny ploutve a můžeme podávat. Dle chuti přisolíme či ještě pokapeme citrónem.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit