U nás doma pstruha připravuji na Vánoce. Kapr nám velmi nechutná, tak jsem hledala chutnější náhradu. Vyzkoušela jsem mnoho druhů, od kapra až po lososa a nejlepší varianta pro nás je určitě pstruh. Peču ho na másle, jen zlehka ho pomoučím a dobře osolím (nebojte se přisolit více, ryba potřebuje hodně soli). Nejčastěji jako přílohu volím bramborový salát, ale klidně můžete zvolit i bramborovou kaši nebo zeleninový salát. Autor: Lenulka
U nás doma pstruha připravuji na Vánoce. Kapr nám velmi nechutná, tak jsem hledala chutnější náhradu. Vyzkoušela jsem mnoho druhů, od kapra až po lososa a nejlepší varianta pro nás je určitě pstruh. Peču ho na másle, jen zlehka ho pomoučím a dobře osolím (nebojte se přisolit více, ryba potřebuje hodně soli). Nejčastěji jako přílohu volím bramborový salát, ale klidně můžete zvolit i bramborovou kaši nebo zeleninový salát. Autor: Lenulka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě