NejRecept.cz Ryby a mořské plody Pstruh Pstruh v hořčičné omáčce
Pstruh v hořčičné omáčce
Recept Pstruh v hořčičné omáčce
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
sonizna    ·   8.10.2015

Pstruh v hořčičné omáčce

Pstruh v hořčičné omáčce s bramborami. Autor: sonizna

Suroviny

Budeme potřebovat:

800 g
pstruh filety
1 ks
citron
1/2 lžičky
paprika sladká mletá
7 g
sůl
7 g
pepř mletý
7 g
muškátový oříšek
50 g
máslo
50 g
mouka hladká
250 ml
mléko polotučné
70 g
hořčice plnotučná
Postup receptu
Vytisknout
  1. Máslo necháme rozpustit na pánvi a zasypeme ho moukou. Chvíli opékáme a poté naředíme vlažným mlékem. Osolíme, opepříme, přidáme muškátový oříšek. Chvíli povaříme. Poté dochutíme hořčicí a citronovou šťávou (množství dle chuti).
  2. Pstruha osolíme a posypeme paprikou. Osmažíme ho na pánvi 4-5 minut z každé strany.
  3. Pstruha podáváme s bramborem přelité hořčičnou omáčkou.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář