Nejprve si připravíme těsto. Vejce oddělíme na žloutky a bílky. Bílky vyšleháme v tuhý sníh a žloutky šleháme s cukrem do pěny. Poté přidáme rozpuštěné, ale studené máslo a postupně všleháme i mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec přilejeme těsto a zpracujeme v těsto, které nalijeme na hluboký plech. Pečeme 25 minut na 200 °C.
Mezitím si připravíme pudinky – můžeme zvolit příchuť jakou máme rádi, nebo vytvořit tři různé pudinky – vanilkový, čokoládový a třeba jahodový. Každý připravíme podle návodu, ale s polovičním množstvím mléka. Přidáme do nich i cukr. Do ještě horkého pudinku dáme máslo a vyšleháme. Necháme zchládnout.
Zchladlý pudink natřeme ve velké vrstvě na upečený piškot.
Na vodní lázni rozpustíme tuk a nalámanou čokoládu, přidáme kakao a cukr a necháme rozpustit. Vzniklou polevou polijeme celý desert a necháme ztuhnout.
Před podáváním vychladíme v lednici. Krájíme nahřátým nožem.