Pudinková rychlovka k šálku kávy, která trumfne i bublaninu

Recept Pudinková rychlovka k šálku kávy, která trumfne i bublaninu
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Fantastická a vláčná buchta, kterú si zamilujete. Dělala jsem ji s čokoládovým pudinkem, ale klidně můžete použít příchuť dle vlastní chutě. V dokonalé kombinaci s tvarohem. Vyzkoušejte. Autor: Jaja

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Těsto:

3 ksvejce
300 mlkrystalový cukr
150 mlolej
300 mlmléko
600 mlpolohrubá mouka
1 bal.prášek do pečiva

Pudink:

500 mlmléko
2 lžícekrystalový cukr
1 a 1/2 bal.čokoládový pudink
3 lžícekokos

Tvaroh:

250 gjemný tvaroh
1 bal.vanilkový cukr
3 lžícekokos

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Nejprve si připravíme pudink. Z půl litru mléka, 2 lžic cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink, do kterého přidáme kokos. Následně necháme vychladnout.
  2. Tvaroh utřeme s vanilkou a kokosem. Odložíme stranou a připravíme těsto.
  3. Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej a mléko a na závěr i mouku smíchanou s práškem do pečiva.
  4. Připravené těsto nalijeme na plech s pečícím papírem.
  5. Na vrch střídavě ukládáme hromádky pudinku a tvarohu. Dáme péct do předem vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 180 stupňů asi 25 minut – sledujeme.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit