Mouku smícháme se solí a vychlazeným máslem a prsty zpracujeme na drobenku. Poté přidáme studené mléko a vejce a vypracujeme hladké těsto, z kterého vytvoříme kuličku. Zabalíme ho do potravinářské folie a necháme půl hodiny v lednici.
Poté vyválíme na asi 4 mm tlustý plát (já válím mezi pečícími papíry) a ten přeneseme do koláčové formy. Těsto namačkáme k okrajům koláčové formy a dno propícháme vidličkou. Zatížíme fazolemi nebo nějakou nádobou vhodnou do trouby a pečeme 10 minut na 200 °C. Poté fazole nebo nádobu sundáme a pečeme ještě 10 minut.
Kuřecí maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a opečeme dozlatova. Dáme na korpus.
Na výpeku z kuřete osmažíme cibuli nakrájenou na jemno a utřený česnek. Obojí dáme na upečený korpus.
Smetanu smícháme se žloutky a strouhaným čedarem a směsí přelijeme korpus.