NejRecept.cz Maso Vepřové maso Ražniči na plech s domácí tatarskou omáčkou
Ražniči na plech s domácí tatarskou omáčkou
Recept Ražniči na plech s domácí tatarskou omáčkou
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
NejLucka NejLucka    ·   7.3.2024

Ražniči na plech s domácí tatarskou omáčkou

Ražniči je maso střídavě ukládané a napíchnuté na špízovou palici s cibulí, slaninou, zeleninou. Já ražniči připravuji jako rozlétaného španělského ptáčka. Do trouby a na plech. Autor: Helča Hutterová

35 min
Čas přípravy
45 min
Čas vaření
Suroviny

Maso:

dle potřeby
vepřové plecko
2 ks
cibule
3 ks
kápie tří barev
dle chuti
žampiony
dle chuti
anglická slanina
kousek
sádlo
dle chuti
sůl
dle chuti
pepř
dle chuti
chilli paprička
dle chuti
uzená paprika
trochu
voda
lžička
jíška

Tatarka:

trochu
majonéza
1 ks
cibule
dle chuti
kyselá okurka
dle chuti
pepř
dle chuti
sůl
dle chuti
krystalový cukr
trochu
lák z okurek
Postup receptu
Vytisknout
  1. Kousky vepřového plecka, cibuli, kapii tří barev, žampiony, anglickou slaninu naházím do jednoho pekáče.
  2. Přidám kousek sádla, pepř, sůl, chilli papričku, uzenou papriku, podliju vodou a peču v troubě na 180 stupňů.
  3. Až je maso upečené, sleju část výpeku a jednou lžičkou jíšky dodělám sosík.
  4. Tatarka:
    Majonéza, cibule, kyselá okurka, pepř, sůl, cukr, trochu láku z okurek. Všechno nadrobno, ochutit a zamíchat.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář