Jemné a nadýchané dukátové buchtičky jsou dokonalým spojením tradice a lahodnosti, které vám připomenou babiččinu kuchyni. Jejich zlatavá kůrka a sladká vanilková omáčka vytvářejí chuť, která potěší všechny vaše smysly. Připravte si je s námi a zažijte neopakovatelný gurmánský zážitek. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Jemné a nadýchané dukátové buchtičky jsou dokonalým spojením tradice a lahodnosti, které vám připomenou babiččinu kuchyni. Jejich zlatavá kůrka a sladká vanilková omáčka vytvářejí chuť, která potěší všechny vaše smysly. Připravte si je s námi a zažijte neopakovatelný gurmánský zážitek. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Dukátové buchtičky jsou malé, křehké buchtičky z kynutého těsta, které jsou typické pro českou a slovenskou kuchyni. Podávají se polité bohatou a voňavou vanilkovou omáčkou, která dokonale doplňuje jejich jemnou chuť. Tento dezert je oblíbený zejména u dětí, ale i dospělí si rádi pochutnají na této sladké lahůdce. Příprava dukátových buchtiček je sice trochu náročnější, ale výsledek stojí za to. Výborné jsou jako sladká tečka po nedělním obědě nebo jako výjimečný dezert při speciálních příležitostech.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě