Z této dávky jsem připravila přibližně 60 medových trubiček, ale počet se může lišit podle velikosti formiček a válečků, které použijete. Pro krém jsem využila klasický recept s uvařeným kondenzovaným mlékem, které jsem poté vyšlehala s máslem. Kondenzované mléko jsem nechala vařit ve vodě asi 3 hodiny v plechovce, aby se změnilo na karamelovou konzistenci. Doporučuji vaření provádět večer a nechat krém pořádně vychladnout během noci.
Z této dávky jsem připravila přibližně 60 medových trubiček, ale počet se může lišit podle velikosti formiček a válečků, které použijete. Pro krém jsem využila klasický recept s uvařeným kondenzovaným mlékem, které jsem poté vyšlehala s máslem. Kondenzované mléko jsem nechala vařit ve vodě asi 3 hodiny v plechovce, aby se změnilo na karamelovou konzistenci. Doporučuji vaření provádět večer a nechat krém pořádně vychladnout během noci.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě