Tyto řezy jsou mi známé, ale s malou obměnou. Na vyšlehaný sníh z bílků se nepřidává jablečná vrstva, což mě docela zaujalo. Je to zajímavá kombinace, kterou se určitě vyplatí vyzkoušet. Nezapomeňte, že žloutková poleva se dává na ještě horký koláč a nechává se zaschnout při pokojové teplotě – když koláč chladne, poleva schne. Autor: Karambola
Tyto řezy jsou mi známé, ale s malou obměnou. Na vyšlehaný sníh z bílků se nepřidává jablečná vrstva, což mě docela zaujalo. Je to zajímavá kombinace, kterou se určitě vyplatí vyzkoušet. Nezapomeňte, že žloutková poleva se dává na ještě horký koláč a nechává se zaschnout při pokojové teplotě – když koláč chladne, poleva schne. Autor: Karambola
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě