Hodně ovoce, jemná pěna nahoře, křupavé těsto dolů, vrch bohatý na vanilkový krém. V originálním receptu bylo uvedeno, že se má koláč po upečení překrojit na polovinu a slepit krémem, já jsem to nechala na plechu, na celý povrch natřela krém a takto jsem to nakrájela na řezy. Bylo by to příliš vysoké, kdybych to udělala podle originálu. Takto se dal pěkně naservírovat na dezertní talířek. Autor: Karambola
Hodně ovoce, jemná pěna nahoře, křupavé těsto dolů, vrch bohatý na vanilkový krém. V originálním receptu bylo uvedeno, že se má koláč po upečení překrojit na polovinu a slepit krémem, já jsem to nechala na plechu, na celý povrch natřela krém a takto jsem to nakrájela na řezy. Bylo by to příliš vysoké, kdybych to udělala podle originálu. Takto se dal pěkně naservírovat na dezertní talířek. Autor: Karambola
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě