Tyto koláčky mizí z plechu jako pára nad hrncem a pokud náhodou vydrží do druhého dne, jsou stále měkké a stejně chutné. Proto jsou u všech tak oblíbené a objevují se na stole často. Navíc je těsto skvělé, není třeba ho při zpracování sypat moukou a skvěle se s ním pracuje. Vyzkoušejte tento recept sami a přesvědčte se o tom. Autor: Jana Jančíková
Tyto koláčky mizí z plechu jako pára nad hrncem a pokud náhodou vydrží do druhého dne, jsou stále měkké a stejně chutné. Proto jsou u všech tak oblíbené a objevují se na stole často. Navíc je těsto skvělé, není třeba ho při zpracování sypat moukou a skvěle se s ním pracuje. Vyzkoušejte tento recept sami a přesvědčte se o tom. Autor: Jana Jančíková
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě