Můj první pudinkový kynutý koláč. Je měkký i druhý den, samozřejmě pokud vám do toho druhého dne vydrží. Málokomu se to podaří Chuťově je vynikající. Do těsta se přidávají jen bílky, pudinková náplň je obohacena kakaem a máslem. Žloutky se využijí na potření, aby byly pudinkáče krásně lesklé. Autor: Zuzana Karvaiova
Můj první pudinkový kynutý koláč. Je měkký i druhý den, samozřejmě pokud vám do toho druhého dne vydrží. Málokomu se to podaří Chuťově je vynikající. Do těsta se přidávají jen bílky, pudinková náplň je obohacena kakaem a máslem. Žloutky se využijí na potření, aby byly pudinkáče krásně lesklé. Autor: Zuzana Karvaiova
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Po přidání vyšlehaných bílků, těsto začalo být tekuté a lepit. Musela jsem přidat mouka. Těsto vykynulo, ale pořád trochu lepilo a hrozně se táhlo. Nedalo se pořádně rozválet a špatně se s ním pracovalo.