NejRecept.cz Dezerty Cheesecake Nepečený cheesecake Recept na nepečený letní krupicovo-pudinkový cheesecake s ostružinami.
Recept na nepečený letní krupicovo-pudinkový cheesecake s ostružinami.
Recept na nepečený letní krupicovo-pudinkový cheesecake s ostružinami.
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Lucie Rakušanová

Já prostě tento cheesecake miluju. Ostružiny jsou plné vitamínů. Pokud nemáte rádi ostružiny, určitě doporučuji vyzkoušet jiné ovoce, které je právě v sezóně a které máte nejraději. Já tento cheesecake připravuji pravidelně, s ovocnou obměnou. Chutná nám i s jahodami, malinami, borůvkami, se zavařenými mandarinkami a také s broskvemi nebo meruňkami. Podle ovoce měním i želatinu, aby to barevně ladilo. Autor: Lucie Rakušanová

NejLucka NejLucka    ·   8.6.2024

Recept na nepečený letní krupicovo-pudinkový cheesecake s ostružinami.

Já prostě tento cheesecake miluju. Ostružiny jsou plné vitamínů. Pokud nemáte rádi ostružiny, určitě doporučuji vyzkoušet jiné ovoce, které je právě v sezóně a které máte nejraději. Já tento cheesecake připravuji pravidelně, s ovocnou obměnou. Chutná nám i s jahodami, malinami, borůvkami, se zavařenými mandarinkami a také s broskvemi nebo meruňkami. Podle ovoce měním i želatinu, aby to barevně ladilo. Autor: Lucie Rakušanová

25 min
Čas přípravy
12 min
Čas vaření
Suroviny

Základ:

2 bal.
BeBe sušenky
2 lžíce
máslo

Náplň:

1 l
mléko
5 lžic
dětská krupice
4 lžíce
vanilkový pudink
1 hrnek (250 ml)
krystalový cukr
1 lžíce
máslo

Dále:

1 bal.
červené dortové želé
500 ml
voda
podle chuti
ovoce
Postup receptu
Vytisknout
25 min
Čas přípravy
12 min
Čas vaření
  1. BeBe sušenky rozdrtíme na prášek, přidáme rozpuštěné máslo a promícháme. Takto připravený základ naneseme na dno kulaté formy o průměru 24 cm a pěkně zatlačíme. Dno jsme vyložili pečícím papírem.
  2. Mléko smícháme s cukrem, pudinkem a krupicí. Uvaříme hustou kaši, do které vmícháme lžíci másla. Nalijeme na základ a necháme vychladnout.
  3. Želatinu připravíme podle návodu na obalu a nalijeme na ovoce, které jsme dali na náplň.
  4. Necháme pořádně zatuhnout a máme hotovo. Nejlepší je vychlazený.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář