Dříve jsem se držela tradičního receptu, kde se horní vrstva těsta upravovala do podoby mřížky, avšak tentokrát jsem si zvolila jinou cestu a použila jsem celý kus těsta jako vrchní vrstvu. Nebyla jsem zkrátka v tu chvíli naladěná na vytváření mřížky. A musím přiznat, že to byla výborná volba! I bez mřížky koláč vypadal úchvatně a byl naprosto dokonalý.
Dříve jsem se držela tradičního receptu, kde se horní vrstva těsta upravovala do podoby mřížky, avšak tentokrát jsem si zvolila jinou cestu a použila jsem celý kus těsta jako vrchní vrstvu. Nebyla jsem zkrátka v tu chvíli naladěná na vytváření mřížky. A musím přiznat, že to byla výborná volba! I bez mřížky koláč vypadal úchvatně a byl naprosto dokonalý.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě