Tento recept je ideální pro dny, kdy nemáte čas nebo chuť marinovat maso, ale chcete si pochutnat na šťavnatém obědě. Maso jednoduše potřete majonézou, osolte a opepřete a dejte péct do trouby. Asi za 40 minut budete mít na talíři chutné a šťavnaté maso. Během pečení nezapomeňte kontrolovat, zda majonéza nesklouzla do pekáče. Pokud se tak stane, jednoduše maso během pečení znovu potřete.
Tento recept je ideální pro dny, kdy nemáte čas nebo chuť marinovat maso, ale chcete si pochutnat na šťavnatém obědě. Maso jednoduše potřete majonézou, osolte a opepřete a dejte péct do trouby. Asi za 40 minut budete mít na talíři chutné a šťavnaté maso. Během pečení nezapomeňte kontrolovat, zda majonéza nesklouzla do pekáče. Pokud se tak stane, jednoduše maso během pečení znovu potřete.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě