Vyzkoušela jsem s dostatečným předstihem recept ze staré kuchařky z roku 1988. Řeknu vám, že byl docela jednoduchý. Nejprve mi přišlo, že tyto šuhajdy budou chuťově nevýrazné, ale po ochutnání jsem změnila názor. Jsou velmi jemné, na jazyku se rozplývají a rozinky jsou šťavnaté. Autor: Karambola
Vyzkoušela jsem s dostatečným předstihem recept ze staré kuchařky z roku 1988. Řeknu vám, že byl docela jednoduchý. Nejprve mi přišlo, že tyto šuhajdy budou chuťově nevýrazné, ale po ochutnání jsem změnila názor. Jsou velmi jemné, na jazyku se rozplývají a rozinky jsou šťavnaté. Autor: Karambola
Recept na tyto šuhajdy je sice starý, ale to nic nemění na tom, že je výborný. Hned jsem si ho musela uložit a určitě ho budu péct spolu s dalším vánočním pečivem i příští rok.
Hotové šuhajdy můžeme rovnou podávat nebo je uložíme do nádoby s víkem a skladujeme spolu s ostatním nepečeným cukrovím v chladu a temnu.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě