Vánoční cukroví nemusí být jen tmavé nebo světlé. Klidně s ním můžete trochu zaexperimentovat a obarvit ho třeba na růžovo. Přesně tak, jako jsem to udělala já s těmito srdíčky. Autor: Xénia Portášová
Vánoční cukroví nemusí být jen tmavé nebo světlé. Klidně s ním můžete trochu zaexperimentovat a obarvit ho třeba na růžovo. Přesně tak, jako jsem to udělala já s těmito srdíčky. Autor: Xénia Portášová
Na obarvení srdíček nebudete potřebovat žádné potravinářské barvivo. Postačí vám malinový pudink, který jim dodá krásnou barvu. O zdobení se postará mrazem sušené ovoce, například jahody, maliny nebo rybíz.
Pokud chceme, aby čokoládová poleva nebyla příliš průsvitná, dáváme pozor na množství tuku. Je lepší přidávat ho méně a postupně než příliš mnoho najednou.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě