NejRecept.cz Luštěniny Cizrna Sytý fazolový a cizrnový přívarek
Sytý fazolový a cizrnový přívarek
Recept Sytý fazolový a cizrnový přívarek
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Mishenka Mishenka    ·   14.5.2024

Sytý fazolový a cizrnový přívarek

Každý rodič určitě zná tu situaci, kdy je těžké vymyslet něco rychlého a teplého na oběd nebo večeři pro rodinu. Jednou z našich oblíbených možností je přívarek. Jeho příprava je rychlá a zároveň velmi sytá. Vyzkoušejte tento lahodný recept na přívarek z fazolí a cizrny, obohacený o špekáček a zeleninu.

20 min
Čas přípravy
20 min
Čas vaření
Suroviny
1 ks
konzerva bílé fazole v rajčatové omáčce
1 ks
konzerva cizrna
2 ks
rajče
1/4 ks
pór
1 ks
červená paprika
1 ks
červená cibule
1 ks
malý přetlak
4-5 ks
stroužek česneku
2-3 ks
špekačka
Postup receptu
Vytisknout
  1. Na oleji osmahneme nakrájený pórek, červenou cibuli, červenou papriku a po chvíli přidáme nakrájené špekáčky. Opražíme dozlatova.
  2. Přidáme fazole v rajčatové omáčce, cizrnu, protlak a prolisovaný česnek, podlijeme troškou vody a vaříme asi 15 minut, aby se chutě propojily.
  3. Nakonec přidáme nakrájená rajčata, necháme už jen přejít varem, osolíme a ochutíme.
  4. Podáváme s vajíčkem nebo volským okem a čerstvým chlebíkem.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář