Řezy Bolero

Recept Řezy Bolero

Přidal: , 19.10.2016

Kategorie: Dezerty, Moučníky, Podle ovoce, Višně

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Višňová náplň, šlehačková vrstva = nebíčko v tlamičce. Fantastické bolero řezy. Zdobila jsem ještě šlehačkou a čokoládou. Autor: Petra H

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 19.10.2016

Kategorie: Dezerty, Moučníky, Podle ovoce, Višně

SUROVINY

Těsto:

6 ksvajec
160 gkrupicového cukru
6 lžicoleje
200 ghladké mouky
2 PLkakaa

Tvarohová náplń:

750 gtvarohu
1 bal.vanilkový cukr
2 lžícemoučkového cukru

Višňová náplň:

1 ksvelký višňový kompot
500 mlšťáva z kompotu dolitá vodou
4 lžícekukuřičného škrobu
cukr podle chuti

Pařížská šlehačka:

500 mlrostlinné šlehačky
2 lžícekakaa
cukr podle chuti

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Bílky vyšleháme s krupicovým cukrem na pevný sníh. Žloutky rozšleháme metličkou a zašleháme do bílků. Potom přimícháme olej a zlehka vmícháme hladkou mouku promíchanou s kakaem. Těsto dáme do vymazaného a moukou vysypaného plechu o velikosti 38x25 a upečeme.
  2. Všechny přísady na tvarohovou náplň vyšleháme a natřeme na vychladlý piškot.
  3. Do hrnce dáme pokrájené nebo rozmixované višně, přidáme cukr a zalijeme to višňovou šťávou s vodou, ve které rozmícháme škrob. To vše vaříme do zhoustnutí. Necháme trochu vychladnout a natřeme na tvarohovou náplň a necháme ztuhnout.
  4. Šlehačku vyšleháme s cukrem a potom zašleháme kakao. Natřeme na višňovou náplň. Zdobíme dle fantazie.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit