Na středně velký /odvážnější můžete vyzkoušet i velký/ si dáme pečící papír.
Do kastrolu si dáme vodu, margarín a špetku soli a přivedeme k varu, přidáme hladkou mouku a na jemném plameni těsto "odpalujeme" dokud se nám nezačne tvořit na dně jemný povlak. Těsto necháme vychladnout, přendáme do misky na šlehání a pomocí mixéru zašleháváme vajíčka (po jednom). Nakonec těsto dobře prošleháme a rozdělíme ho v misce od oka na dvě půlky.
Na plech vyložený papírem si lízátkem rozprostřeme polovinu hmoty a úmyslně nerovnoměrně natřeme tak, aby nikde nebyla díra. Dáme upéct do trouby vyhřáté na 220 stupňů a pozor neotvíráme!!!. Tak v polovině pečení můžeme teplotu stáhnout na cca 180 stupňů. Po upečení těsto i s papírem dáme vychladnout mimo plechu a postup zopakujeme i s druhou polovinou.
Z vanilkového pudinku uvaříme tuhý pudink a po vychladnutí ho s margarínem vyšleháme na krém. Ve studeném mléce vyšleháme dvě práškové šlehačky.
Jeden plát těsta dáme na podložku, natřeme na něj celé množství krému, na krém natřeme šlehačku a přikryjeme druhým plátem těsta a jemně přitlačíme.
Těsto samozřejmě ukládáme stranou jako leželo na plechu. Celý koláč necháme ztuhnout alespoň dvě hodinky, posypeme moučkovým cukrem. Dobrou chuť!