Řízeček od řezníka krkovičky a bramborová kaše

Sedl na mě nějaký moribundus, tak se cítím, jako by mě přejel parní válec a pak se snažil couvat. A to celé asi dvacetkrát. :D Ale nedá se nic dělat, rodinka chce baštit, takže jen taková rychlovka... Autor: Danka

Přidal:, 16.2.2019
Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd
Čas přípravy:
Čas vaření:
Recept Řízeček od řezníka krkovičky a bramborová kaše

Suroviny

plátky vepřové krkovice
křen
mouka
vejce
strouhanka

Postup přípravy

  1. Plátky uzené vepřové krkovičky bez kosti (asi o síle 1cm) zlehka naklepeme, potřeme tence sterilovaným křenem a obalíme v trojobalu.Tip: Jahodový džem bez chemie
  2. Smažíme na pánvi z obou stran dozlatova.
  3. Jako přílohu můžete podávat cokoli. Já jsem zvolila bramborovou kaši.Tip: Hrnkový chléb téměř bez práce