Řízeček od řezníka krkovičky a bramborová kaše

Recept Řízeček od řezníka krkovičky a bramborová kaše

Přidal: , 16.2.2019

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Sedl na mě nějaký moribundus, tak se cítím, jako by mě přejel parní válec a pak se snažil couvat. A to celé asi dvacetkrát. :D Ale nedá se nic dělat, rodinka chce baštit, takže jen taková rychlovka... Autor: Danka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 16.2.2019

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

plátky vepřové krkovice
křen
mouka
vejce
strouhanka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Plátky uzené vepřové krkovičky bez kosti (asi o síle 1cm) zlehka naklepeme, potřeme tence sterilovaným křenem a obalíme v trojobalu.
  2. Smažíme na pánvi z obou stran dozlatova.
  3. Jako přílohu můžete podávat cokoli. Já jsem zvolila bramborovou kaši.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit