Pokud přemýšlíte, co byste navařili k obědu a nemáte čas maso marinovat, vyzkoušejte tento recept. Maso nemusíte marinovat, stačí jej před pečením potřít majonézou a okořenit, osolit a za cca 40 minut máte chutné šťavnaté masíčko na talíři. Pokud vám samozřejmě během pečení majonéza sklouzne do pekáčku, nezapomeňte to pěkně natírat i během pečení. Autor: Triniti
Pokud přemýšlíte, co byste navařili k obědu a nemáte čas maso marinovat, vyzkoušejte tento recept. Maso nemusíte marinovat, stačí jej před pečením potřít majonézou a okořenit, osolit a za cca 40 minut máte chutné šťavnaté masíčko na talíři. Pokud vám samozřejmě během pečení majonéza sklouzne do pekáčku, nezapomeňte to pěkně natírat i během pečení. Autor: Triniti
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě