Řízky líné hospodyňky: Netřeba hodiny marinovat, stačí jen natřít a hodit do trouby!

Recept Řízky líné hospodyňky: Netřeba hodiny marinovat, stačí jen natřít a hodit do trouby!

Přidal: Triniti, 10.5.2018

Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Pokud přemýšlíte, co byste navařili k obědu a nemáte čas maso marinovat, vyzkoušejte tento recept. Maso nemusíte marinovat, stačí jej před pečením potřít majonézou a okořenit, osolit a za cca 40 minut máte chutné šťavnaté masíčko na talíři. Pokud vám samozřejmě během pečení majonéza sklouzne do pekáčku, nezapomeňte to pěkně natírat i během pečení. Autor: Triniti

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Triniti, 10.5.2018

Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd

SUROVINY

kuřecí stehna
sůl, pepř
majonéza
olej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Kuřecí stehna nakrájíme na řízky. Pokud byste použili kuřecí prsa, může se stát, že maso bude vysušené. V tom případě bych vám doporučila stáhnout teplotu a péct kratší čas.
  2. Nakrájené řízky poklademe na pekáček, který jsme vymastili olejem. Osolíme a opepříme a potřeme každý kousek majonézou.
  3. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při teplotě 200 stupňů cca 30-40 minut. Sledujeme, každá trouba peče jinak, proto se řiďme tou svou.
  4. Pokud vám během pečení majonéza sklouzne dolů z masa, nezapomeňte maso znovu ponatírat. Majonéza dodá masu šťavnatost.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit