Řízky líné hospodyňky: Netřeba hodiny marinovat, stačí jen natřít a hodit do trouby!

Přidal: Triniti, 10.5.2018
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Pokud přemýšlíte, co byste navařili k obědu a nemáte čas maso marinovat, vyzkoušejte tento recept. Maso nemusíte marinovat, stačí jej před pečením potřít majonézou a okořenit, osolit a za cca 40 minut máte chutné šťavnaté masíčko na talíři. Pokud vám samozřejmě během pečení majonéza sklouzne do pekáčku, nezapomeňte to pěkně natírat i během pečení. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Triniti, 10.5.2018
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
kuřecí stehna
sůl, pepř
majonéza
olej
- Kuřecí stehna nakrájíme na řízky. Pokud byste použili kuřecí prsa, může se stát, že maso bude vysušené. V tom případě bych vám doporučila stáhnout teplotu a péct kratší čas.
- Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při teplotě 200 stupňů cca 30-40 minut. Sledujeme, každá trouba peče jinak, proto se řiďme tou svou.
- Pokud vám během pečení majonéza sklouzne dolů z masa, nezapomeňte maso znovu ponatírat. Majonéza dodá masu šťavnatost.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Hähnchenschnitzel „für Faule“: stundenlang marinieren zu lassen ist nicht nötig, nur bestreichen und rein in den Ofen! an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide „Lusta háziasszonyok” csirkecombja. Nem kell órákig pácolni, csupán majonézzel megkenjük és már mehet is a sütőbe.
KOMENTÁŘE K RECEPTU