Filé je velmi jednoduchá záležitost na přípravu hlavního jídla. Máte mnoho způsobů, jak tuto rybku připravit. Na másle, na oleji, na soli, pečenou v troubě, restovano na pánvi, vařenou ve vodě, na páře, ale je toho opravdu hodně. Já mám nejraději obalenou v lupíncích (kukuřičných) a potom pečenou na papíře na pečení v troubě. Ryba tak není mastná, je křupavá a vláčná. Autor: Kocmax
Filé je velmi jednoduchá záležitost na přípravu hlavního jídla. Máte mnoho způsobů, jak tuto rybku připravit. Na másle, na oleji, na soli, pečenou v troubě, restovano na pánvi, vařenou ve vodě, na páře, ale je toho opravdu hodně. Já mám nejraději obalenou v lupíncích (kukuřičných) a potom pečenou na papíře na pečení v troubě. Ryba tak není mastná, je křupavá a vláčná. Autor: Kocmax
Můj blog: Vaříme bez tuku
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě