Řízky z rybího filé pečené v troubě bez smažení
Filé je velmi jednoduchá záležitost na přípravu hlavního jídla. Máte mnoho způsobů, jak tuto rybku připravit. Na másle, na oleji, na soli, pečenou v troubě, restovano na pánvi, vařenou ve vodě, na páře, ale je toho opravdu hodně. Já mám nejraději obalenou v lupíncích (kukuřičných) a potom pečenou na papíře na pečení v troubě. Ryba tak není mastná, je křupavá a vláčná. Autor: Kocmax
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Filé:
400 grybího filé
dle potřebykukuřičné lupínky bez přidaného cukru na obalení
2 kolečkacitronu
dle chutisůl
- Filé necháme rozmrznout, osolíme a obalíme v rozdrcených kukuřičných lupíncích.
- Pečeme na pečícím papíře v troubě na nejvyšší teplotu cca 10 – 15 minut.
- Na talíři ozdobíme kolečkem citronu.
Můj blog: Vaříme bez tuku
KOMENTÁŘE K RECEPTU