Tak tohle bylo opravdu jedno velké sladké dobrodružství. Nejdříve jsem chtěla do těsta dát místo zakysané smetany bílý jogurt, no zjistila jsem, že v lednici už žádný bílý jogurt nemám, tak jsem musela zaimprovizovat a využít zakysanou smetanu. Rohlíčky jsou křehké a zároveň křupavé, jsou fantastické. Autor: Mineralka
Tak tohle bylo opravdu jedno velké sladké dobrodružství. Nejdříve jsem chtěla do těsta dát místo zakysané smetany bílý jogurt, no zjistila jsem, že v lednici už žádný bílý jogurt nemám, tak jsem musela zaimprovizovat a využít zakysanou smetanu. Rohlíčky jsou křehké a zároveň křupavé, jsou fantastické. Autor: Mineralka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě