Bílka a žloutka oddělíme. Bílka vyšleháme do tuhé pěny spolu se špetkou soli.
Žloutky utřeme s cukrem do pěny, přidáme šťávu z mandarinky a postupně přidáváme sypké suroviny - mouku, smíchanou s práškem do pečiva a kakaem. Nakonec zlehka vmícháme vyšlehaný sníh z bílků.
Takto připravené těsto navrstvíme na plech, který jsme vyložili papírem. Pečeme při teplotě 180 stupňů cca 10 - 15 minut.
Upečené těsto vyndáme a ihned přendáme na vlhkou utěrku. Spolu s utěrkou srolujeme. Necháme vychladnout.
Krém: 300 ml mléka ohřejeme. Ve zbylém mléce utřeme 1 žloutek, pudinkový prášek, kr. a vanilkový cukr spolu s kukuřičným škrobem (nebo hladkou moukou) tak, abychom neměli hrudky. Když máme mléko teplé, přidáme mléko s pudinkem a za stálého míchání uvaříme hustý krém.
Uvařený hustý krém necháme mírně vychladnout a přidáme máslo. Mícháním ho rozpustíme.
Vychladlý korpus opatrně rozvineme, navrstvíme krém a na jeden kraj naskládáme mandarinky. Pevně srolujeme a necháme vychladnout. Dobrou chuť!