Roláda z mletého masa plněná růžičkovou kapustou

Přidal: NejLucka, 3.8.2015
Kategorie: Hovězí maso, Maso, Oběd
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Stačí drobná změna a tradiční klasika se může proměnit k nepoznání.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: NejLucka, 3.8.2015
Kategorie: Hovězí maso, Maso, Oběd
SUROVINY
Budeme potřebovat:
800 gmletého masa (hovězí nebo mix)
100 ganglické slaniny
růžičková kapusta dle potřeby
sůl, pepř, grilovací koření
- Mleté maso ochutíme solí, pepřem a grilovacím kořením, můžeme přidat i česnek. Pořádně propracujeme rukama a rozprostřeme na pečící papír (asi 1cm vysoká vrstva).
- Poté obložíme anglickou slaninou a kapustičkami předvařenými v osolené vodě. Roládu smotáme a papír utáhneme i po stranách. Pečeme asi hodinu na 180°C.
- Jako přílohu můžeme zvolit klasickou bramborovou kaši. Posypeme petrželkou a podáváme. Dobrou chuť!
Děkujeme za povolení ke sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Barbora Ch.
Zdroj: Máma v kuchyni
KOMENTÁŘE K RECEPTU