Roládový karbanátek

Recept Roládový karbanátek

Přidal: , 21.6.2019

Kategorie: Oběd, Část dne, Večeře

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Fantastické hlavní jídlo. Pokud máte rádi karbanátky, ale nechce se Vám stát u sporáku a smažit, připravte jeden velký a téměř bez práce. Pečete v troubě a roláda je dokonce zdravější :) Autor: Mineralka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 21.6.2019

Kategorie: Oběd, Část dne, Večeře

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

500 gmleté ​​vepřové maso
1 kscibule
1-2 ksvejce
1,3 dclmléko
1 ksrohlík
5 stroužkyčesneku
dle potřebystrouhanka
4 ks vařenávejce
sůl, pepř
mletý kmín
majoránka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Do misky dáme maso, rozmixovanou cibuli a česnek, všechno koření, vejce a nakrájený rohlík namočený v mléce.
  2. Vypracujeme kompaktní hmotu, dle potřeby osolíme. Na podložku nasypeme strouhanku a polovinu masa přeneseme na strouhanku, poklademe uvařená vajíčka, překryjeme zbylým masem.
  3. Vytvarujeme roládu, kterou obalíme ve strouhance.
  4. Přeneseme na vymazaný pekáček, podlijeme trochou vody.
  5. Pečeme na 200 st. cca 1 hodinu, během pečení překryjeme alobalem, později odkryjeme, abychom získali křupavou kůrku.
  6. Podáváme s novými vařenými bramborami
    s máslem a petrželkou i zeleninovou oblohou.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit