Největší delikatesa pod sluncem. Je to obměna klasických karbanátků. Mleté maso srolujete se strouhaným sýrem a obalíte v těstíčku. Smažíte na rozpáleném oleji dozlatova. Já jsem tyto karbanátky podávala s bramborovou kaší a červenou řepou. Autor: Jaja
Největší delikatesa pod sluncem. Je to obměna klasických karbanátků. Mleté maso srolujete se strouhaným sýrem a obalíte v těstíčku. Smažíte na rozpáleném oleji dozlatova. Já jsem tyto karbanátky podávala s bramborovou kaší a červenou řepou. Autor: Jaja
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
doporucuji bez testicka na pecicim papire v troube 200 stupnu cca 20 min....po vytazeni 2 h z mrazaku obaleno a usmazeno a i kdyz se delalo pomalu jelikoz bylo maso zmrzle za jedno bylo testicko usmazeno do zlata tak bylo mastne takze ubrousek a vnitrek byl stejne nedodelan.