Rolované karbanátky se strouhaným sýrem

Recept Rolované karbanátky se strouhaným sýrem
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Největší delikatesa pod sluncem. Je to obměna klasických karbanátků. Mleté maso srolujete se strouhaným sýrem a obalíte v těstíčku. Smažíte na rozpáleném oleji dozlatova. Já jsem tyto karbanátky podávala s bramborovou kaší a červenou řepou. Autor: Jaja

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

500 gmleté maso
1 kscibule
2 stroužkyčesnek
150 gstrouhaný sýr
1 ksvejce
dle chutisůl
dle chutipepř
dle potřebyolej

Těstíčko:

250 mlmléko
2 ksvejce
10 lžichladká mouka
dle chutisůl
dle chutipepř

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Mleté maso smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, vajíčkem, solí a pepřem.
  2. Na pracovní desku rozprostřeme potravinářskou fólii a rozložíme mleté maso. Navrstvíme nastrouhaný sýr a pomocí fólie srolujeme. Stočenou roládu odložíme do mrazáku, aby se nám karbanátky lépe krájely.
  3. Zatímco roláda tuhne v mrazničce, připravíme si těstíčko - utřeme všechny potřebné suroviny do hladké hmoty.
  4. Roládu vyjmeme z mrazničky (já ji nechala tuhnout asi 2 hodiny) a nakrájíme na centimetrové plátky, které máčíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
  5. Podáváme s bramborovou kaší.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit